O le a le maualuga o le gafatia o seti afi afi tiso?

I le lalolagi atoa, o le malosi maualuga o se seti afi o se ata manaia. I le taimi nei, ua o'o atu i le 1 miliona KW le aofa'i tele o le lalolagi e tasi le malosi o le afi eletise, ma na ausia lea tulaga i le Baihetan Hydropower Station ia Aokuso 18, 2020. , ma le atina'eina o tekonolosi ma le fa'aleleia lelei o le ki i le alamanuia eletise.

E tusa ai ma faʻamatalaga a le lautele, ma faʻavae i luga o seti afi tiso, o le maualuga o le malosi o afi eletise i totonu o le atunuʻu e masani lava 2400KW, aʻo faʻaulufaleina mai eletise eletise eletise eletise e mafai ona oʻo atu i le 3000KW, ma le maualalo o le gafatia o le 5KW. O lona uiga pe o se masini laʻititi poʻo se galuega tele, o loʻo i ai uma manaʻoga o faʻamatalaga eseese e fetaui ma manaʻoga eseese. I fa'atinoga fa'atino, e pei o le afi afi tiso na gaosia eYangzhou East Power, O le maualuga o le malosi o se seti e tasi e mafai ona oʻo atu i le 2000-3000KW, lea e faʻamanuiaina mai le tekonolosi faʻalauteleina o MTU, Mitsubishi, Perkins, Cummins, Weichai, Shangchai, Yuchai diesel engines, tuʻuina atu i tagata faʻaoga le lagolago malosi malosi. Afai e manaʻomia e tagata faʻatau le tele o gafatia, O le faiga tutusa mai Yangzhou EAST POWER e mafai ona faʻaaogaina e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, 10 seti 1000KW diesel generator e mafai ona ausia se gafatia o le 10000KW e ala i lenei tekinolosi tutusa.

I se tulaga lautele, o le maualuga o le malosi o seti afi afi o se faʻailoga malosi, lea e atagia ai le alualu i luma o le saienisi ma tekinolosi faʻapea foʻi ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o le eletise. O faʻamatalaga taʻitasi e iai lana lava faʻataʻitaʻiga talafeagai, ma e tatau i tagata faʻatau ona mafaufau atoatoa i latou lava manaʻoga ma le siosiomaga faʻaoga pe a filifilia.


Taimi meli: Sep-20-2024